Προφίλ

Η PERSONAL INSURANCE Α.Ε.Γ.Α. ως Ασφαλιστική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων, δραστηριοποιείται σε όλους τους Γενικούς κλάδους Ζημιών. Διαρκώς αναπτυσσόμενη, αμιγώς Ελληνικών συμφερόντων επιχείρηση 3ης γενιάς, στηρίζεται σε τεχνογνωσία και εμπειρία 70 ετών.

Το ασφαλιστικό πρακτορείο που ιδρύθηκε μεταπολεμικά εξελίχθηκε στο τέλος του προηγούμενου αιώνα σε μια ευέλικτη και υγιή Ασφαλιστική Εταιρία, με δικά της κεφάλαια και άρτια οργανωμένο Δίκτυο Πωλήσεων. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στελεχωμένα με έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σε συνδυασμό με το εκτεταμένο Δίκτυο Συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και την ενσωμάτωση των σύγχρονων τεχνολογιών, εξασφαλίζουν την άμεση και διαρκή παρουσία της PERSONAL σε πανελλαδική εμβέλεια.

Η εταιρία, σε συνεργασία με τους πιο ισχυρούς αντασφαλιστικούς οίκους του εξωτερικού, παρέχει πλήρη και πρωτοποριακή ασφαλιστική κάλυψη, σε μεγάλες και γνωστές βιομηχανικές & εμπορικές επιχειρήσεις, στην Ελλάδα, αλλά και δεκάδες χιλιάδες Ασφαλισμένους ιδιώτες.